Безплатна Доставка при поръчка над 149лв.

В този сектор регламентираме условията, които уреждат използването на този сайт и закупуването на продукти от него. Приканваме Ви преди да използвате този сайт да прочетете внимателно условията, политиката по отношение на бисквитките и политиката за поверителност. Когато използвате сайта или правите поръчка през него, Вие приемате тези условия. Ако имате някакви въпроси Формуляра за връзка на нашия уебсайт.
Всички поръчки на продукти зависят от наличността на същите. По тази причина, ако има трудности по отношение на доставката на продукти или складовите наличности са изчерпани, ние си запазваме правото да Ви предоставим информация за заместващи продукти от същото или по-високо качество и стойност, които може да поръчате. Ако не желаете да поръчате заместващи продукти, ние ще Ви възстановим всички суми, които може да сте платили.
Информацията или личните данни, които ни предоставяте, се обработват в съответствие с Политиката за защита на личните данни. Когато използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с обработката на информацията и на данните.
Да ни предоставите своя имейл адрес, адрес за кореспонденция и/или други данни за връзка вярно и точно. Също така Вие давате съгласието си да използваме тази информация, за да се свързваме с Вас, ако е необходимо. Ако не ни предоставите цялата информация, която ни е необходима, не можете да направите поръчка. Когато правите поръчка чрез този уебсайт, Вие декларирате, че сте на възраст над 18 години и имате законното право да сключвате договори. Артикулите, предлагани на този уебсайт, могат да бъдат доставяни само в България.

Продуктите, които Ви предлагаме, може поръчате по следните начини:
• През уебсайта на фирмата
• На телефон 087 969 7979

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът се ангажира да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Поръчаният от клиента продукт се доставя до 10 / десет / работни дни при поръчка на стандартен размер и модел продукт, на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.
Като потребител имате право на отказ в рамките на 14 дни, без да посочвате причина. Срокът за отказ изтича след 14 дни, считано от деня, в който Вие или трета страна, посочена от Вас и различна от превозвача, сте придобили владение над стоките. За да упражните правото си на отказ, можете да използвате образеца на формуляра за отказ от тук.
За повече информация се свържете с нас на следния телефон: 087 969 7979